Tandblegning udført professionelt af din tandlæge

Længes du efter hvide tænder? I forbindelse med eftersyn eller behandling vælger mange en tandblegning til, så de både kommer ud med sunde tænder og et skinnende hvidt smil. 

Lyngby Tandplejecenter tilbyder professionel tandblegning, som er udført af en tandlæge med mange års erfaring. Vores metoder er baseret på den nyeste forskning og er derfor både sikre og holdbare. 


Her på siden finder du ofte stillede spørgsmål omkring blegning af tænderne. Hvis du vil læse om fx. rodbehandling, så kan du gøre det her.

Er det farligt for tænderne?

Nej, blegning af tænder er ikke skadeligt under kontrollerede forhold – dvs. når uddannet personale undersøger og behandler dig. Der kan opstå følsomhed i tænderne forbigående, men dette fortager sig i løbet af nogle dage.

Hvor længe holdet det?

Det er meget individuelt, men når man bleger med skinnemetoden, holder blegningen ofte mellem 2-4 år. Men dine spise-, drikke- og rygevaner påvirker selvfølgelig tændernes farve. Dertil ældes tænder forskelligt, hvilket også påvirker farven.

Kan det gå galt, og bliver mine tænder plettede?

Nogle tænder er fra naturens side lidt spættede med hvide områder. I nogle tilfælde vil dette kunne udjævnes med tandblegning, da den omgivende tand nu bleges, så den ligner de hvide pletter. Og dermed ser hele tanden faktisk mere ensartet ud. 

Andre gange er det de hvide områder, der tager mere imod, og forskellene tydeliggøres. Derfor tilbydes du også kontrol af behandlingen efter ca. 5 dage, så vi kan vurdere situationen.

Hvad med laser og lyslamper – er det ikke nemmere?

Al uafhængig forskning om tandblegning viser, at lamper og laser ikke fremmer processen. Men det ser smart ud i reklamerne. På vores klinik har vi valgt den sikre metode, der dokumenteret virker bedst, nemlig skinnebehandlingen.


Hvad koster en tandblegning?

Du kan se en liste over alle vores priser og behandlinger her på hjemmesiden. Derudover findes der muligvis tilskudsordninger via din sygeforsikring, hvis dine tænder er blevet misfarvet som følge af sygdom eller ulykke.

Du kan bestille en forundersøgelse til din tandblegning online

Hvis du har yderligere spørgsmål om blegning af tænder, vores øvrige behandlinger eller priser, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Men du kan også altid bestille tid til din konsultation eller blegning via vores online bookingsystem. Det er nemt og effektivt. Vi hjælper kunder fra Lyngby, Bagsværd og Virum.


Vi kan kontaktes på telefon 45 88 02 34, via e-mail mail@lyngbytand.dk eller kontaktformularen her på hjemmesiden.

Har du spørgsmål til vores behandlinger?

Ønsker du at høre mere om hvilke behandlinger, vi kan tilbyde dig?

Ring til os i dag på telefon 45 88 02 34 eller bliv ringet op af os.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lyngby Tandplejecenter

Lyngby Hovedgade 29, 2

2800 Kongens Lyngby

​Find vej til klinikken

Telefon: 45 88 02 34

E-mail: mail@lyngbytand.dk

facebook​  instagram

Åbningstider i klinikken

Mandag

08.30 - 15.00

Tirsdag

08.00 - 17.00

Onsdag

08.00 - 15.00

Torsdag

08.30 - 18.00

Fredag 

08.00 - 14.00

Åbningstider på telefonen

Mandag

08.00 - 14.00

Tirsdag

08.00 - 15.00

Onsdag

08.00 - 12.00

Torsdag

08.30 - 16.30

Fredag 

08.00 - 12.00