Paradentosebehandling og behandling af tandkødsbetændelse

Vil du vide mere om vores paradentosebehandling? 

Hos Lyngby Tandplejecenter har vi stor erfaring med paradentosebehandling og behandling af tandkødsbetændelse, og du kan altid forvente et imødekommende og lyttende behandlerteam, som byder dig velkommen med et smil. 

Behandling af paradentose har stor betydning for udvikling af sygdomme andre steder i kroppen fx. vil en ubehandlet paradentose kunne forværre din sukkersyge, men også andre kroniske lidelser påvirkes. Senest har man fundet en sammenhæng mellem ubehandlet paradentose og sandsynligheden for forværring af COVID-19 symptomer. 

​Derfor fokuserer vi med stor ihærdighed på forebyggelse og behandling af paradentose.

Vores tandklinik ligger i Kongens Lyngby, hvor vi også behandler patienter fra bl.a. Virum, Bagsværd og mange andre omkringliggende byer.

40 % af befolkningen rammes af paradentose

Vidste du, at omkring 40 % af befolkningen rammes af paradentose? Det gælder især personer over 40 år. Lidelsen starter som en betændelse med blødning fra tandkødet og fordybede tandkødslommer. Stoppes betændelsen ikke, breder den sig til den knogle, som tænderne sidder i, hvorpå den trækker sig tilbage. Til sidst løsner tænderne sig og falder ud.

I begyndelsen mærker de fleste kun lidt til paradentosen:

  • Der kan være lidt ømhed i tandkødet
  • Man bemærker måske, at det bløder fra tandkødet ved tandbørstning eller ved brug af tandstikkere


Paradentosen opdages typisk af vores tandlæge eller tandplejer ved de regelmæssige undersøgelser. Vi vil derefter tilbyde dig en løbende behandling, som bliver tilpasset dit behov. Samtidig vil vi råde og vejlede dig om din daglige tandpleje. Vi giver os altid tid til at tale med vores patienter.


Vi brænder for vores håndværk, og vi tager os den nødvendige tid til at lave en ordentlig behandling. Derfor har vi et højt niveau af efteruddannelse, som skal sikre dig en opdateret behandling. Vi tager med andre ord din tillid alvorligt. 


Hvad koster paradentosebehandling?

Vores pris på en paradentosebehandling afhænger af, hvor alvorligt sygdommen er. Vi kan efter en grundig forundersøgelse give dig et overslag over, hvad behandlingen vil koste nu og løbende. 

Kontakt os for at bestille tid til konsultation

Du er altid velkommen til at få en snak. Vi laver gerne et overslag på din behandling, men vi kan først give en endelig pris, når vi har kigget på tænderne. 

Du kan ringe til os på telefon 45 88 02 34, eller du kan skrive til os på e-mail mail@lyngbytand.dk for at bestille en tid.

Har du spørgsmål til vores behandlinger?

Ønsker du at høre mere om hvilke behandlinger, vi kan tilbyde dig?

Ring til os i dag på telefon 45 88 02 34 eller bliv ringet op af os.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lyngby Tandplejecenter

Lyngby Hovedgade 29, 2

2800 Kongens Lyngby

​Find vej til klinikken

Telefon: 45 88 02 34

E-mail: mail@lyngbytand.dk

facebook​  instagram

Åbningstider i klinikken

Mandag

08.30 - 15.00

Tirsdag

08.00 - 17.00

Onsdag

08.00 - 15.00

Torsdag

08.30 - 18.00

Fredag 

08.00 - 14.00

Åbningstider på telefonen

Mandag

08.00 - 14.00

Tirsdag

08.00 - 15.00

Onsdag

08.00 - 12.00

Torsdag

08.30 - 16.30

Fredag 

08.00 - 12.00