Bestil tid
Bestil tid

Slider > Tandregulering

Tandregulering Lyngby

Din tandlæge i Lyngby

Hos Lyngby Tandplejecenter tilbyder vi en række behandlinger på tandproblemer. Vi tager os af alt fra tandregulering, plastfyldninger og implantater til tandblegning, proteser og forebyggende tandbehandlinger. Så hvis du har brug for en tandlæge i Lyngby, står tandlægerne hos Lyngby Tandplejecenter klar til at hjælpe dig.

Du er altid velkommen til at kontakte Lyngby Tandplejecenter på telefon 45 88 02 34 eller sende en mail til mail@lyngbytand.dk. Så hjælper vi dig igennem dine tandproblemer.

Om klinikken
Vores klinik ligger på Lyngby Hovedgade i Lyngby. Vi har fire moderne, lyse og behagelige behandlingsrum samt et samtalerum. Alle vores lokaler har det nyeste udstyr inden for tandlægefaget, og vi er derfor i stand til at give dig den mest optimale behandling. I receptionen kan du læse dagens avis eller nyde en kop kaffe eller isvand.

Første gang du besøger os, vil vi bede om din accept til at indhente eventuelle tandlægejournaler eller røntgenbilleder, som er vigtige for at få overblik over dine tænders tilstand og give dig den mest optimale behandling.

Så hvad enten du kommer for at få en tandregulering, plastfyldning eller brobehandling har vi de bedste rammer til at give dig en god behandling. Du er altid velkommen til at kigge forbi vores klinik i Lyngby på Lyngby Hovedgade 29, 2, 2800 Kgs. Lyngby.

Behandlinger
Hos Lyngby Tandplejecenter får du hjælp til at holde dine tænder sunde og stærke livet ud. Vi foretager blandt andet tandreguleringer, hvis dine tænder er skæve og trænger til at blive rettet op. Alle vores behandlinger inden for tandreguleringer bliver udført af en førende tandreguleringsekspert i København, som vi samarbejder med. Ud over tandreguleringer kan vi også tilbyde fjernelse af visdomstænder, brobehandlinger, plastfyldninger og kosmetologiske behandlinger som tandblegning. Vi lægger meget vægt på, at tandbehandlinger ikke skal være smertefulde. Vi anvender derfor elektronisk styret lokalbedøvelse. Vi kan desuden tilbyde akupunktur.

Kontakt
Hvis du søger en tandlæge i Lyngby, som kan give dig en omsorgsfuld og professionel behandling, står tandlægerne hos Lyngby Tandplejecenter klar til at hjælpe dig. Hvis du har spørgsmål, ønsker et tilbud eller du gerne vil bestille en tid, kan du altid ringe til os. Klinikken er beliggende på Lyngby Hovedgade ikke langt fra hverken København eller Virum.