Bestil tid
Bestil tid

Tandlæge Virum

Kompetent tandlæge nær Virum
Søger du en kompetent tandlæge i nærheden af Virum, så er Lyngby Tandplejecenter et godt valg.

Hos Lyngby Tandplejecenter tager vi din tillid alvorligt og gør meget ud af, at du som patient skal føle dig tryg og rolig. Vi ønsker at give dig den bedste behandling ud fra netop dine individuelle behov og ønsker. Vi tager den nødvendige tid, så vi kan udføre vores håndværk ordentligt og samtidig have tid til en dialog med dig. Vi ser det som en vigtig opgave at lytte til dig og dine ønsker, så du bliver inddraget og har et overblik over behandlingsforløbet. Vi har et imødekommende og professionelt team, som har mange års erfaring. Vi lægger også stor vægt på, at vores behandlinger er tidssvarende, og vi har derfor et højt niveau af efteruddannelse.

Vores medarbejdere har stor erfaring med at tage imod mennesker med for eksempel tandlægeskræk, eller mennesker som ikke har været ved tandlægen i lang tid. Du kan derfor føle dig helt tryg ved at komme til os. Vi tager din tillid alvorligt. Vi vil gøre vores bedste for at leve op til dine forventninger og for at give dig en så omsorgsfuld og kompetent behandling som muligt.

Vores klinik ligger på Lyngby Hovedgade i Lyngby, hvor du altid er velkommen til at besøge os. Det er nemt at komme til os fra nærliggende områder som København og Virum. Du kan også ringe til os på telefon 45 88 02 34 for spørgsmål, tidsbestilling eller et tilbud på en behandling.

Klinikken
I vores klinik i Lyngby vil du blive mødt af et imødekommende personale og nogle moderne, lyse lokaler. I receptionen vil du blive tilbudt en kop kaffe eller isvand, mens du venter, og herefter vil vores professionelle tandlæger tage sig af dig.

Vores klinik bliver rengjort dagligt af vores rengøringspersonale, da hygiejniske og rene omgivelser er yderst vigtigt for os. Vi foretager løbende kvalitetskontrol på dette område, og vi lever fuldt ud op til de strenge krav fra Sundhedsstyrelsen og Seruminstituttet.

Kontakt
Hvis du søger en tandlæge i nærheden af Virum er Lyngby Tandplejecenter et trygt valg. Klinikken ligger kun en cykeltur eller en kort køretur fra Virum. Du finder klinikken på Lyngby hovedgade 29, 2 sal, Kgs. Lyngby 2800. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 45 88 02 34 eller til at sende os en mail på mail@lyngbytand.dk.

Klinikken er åben:

Mandag kl. 8:30 – 19:00
Tirsdag kl. 8:00 – 15:30
Onsdag kl. 8:00 – 17:00
Torsdag kl. 8:00 – 14:00
Fredag kl. 8:00 – 15:30 i lige uger og kl. 8:00 – 14:00 i ulige uger.