Bestil tid
Bestil tid

Erfaren tandlæge nær Bagsværd

På Lyngby Tandplejecenter nær Bagsværd får du en tandlæge, som arbejder professionelt og skånsomt. Vi har den nyeste teknologi inden for tandlægefaget, og vi sørger hele tiden for at holde os opdateret på vores område. På den måde kan vi sikre os at tilbyde dig tandbehandlinger af højeste kvalitet.
Du er altid meget velkommen til at kontakte din tandlæge hos Lyngby Tandplejecenter nær Bagsværd for tidsbestilling, spørgsmål eller mere viden om vores behandlinger. Vi tager os god tid til dig, og fortæller meget gerne mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Lyngby Tandplejecenter – Tandlæge nær Bagsværd

Tandlæge BagsværdLyngby tandplejecenter nær Bagsværd er en hyggelig og lys tandklinik med det mest moderne udstyr. Vores rengøringspersonale gør rent hos os dagligt, så hos os er der altid meget rent og behageligt at
opholde sig. Hygiejnen er i højsædet hos os, og vores sterilisation lever op til de strengeste krav fra Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut. Vi sørger for løbende at foretage kvalitetskontrol af vores procedurer, og vi arbejder ud fra ISO 9001 kvalitetskrav, som giver dig en sikkerhed for, at det er trygt og sikkert at få en tandbehandling hos os.

Behandlinger

Hos Lyngby Tandplejecenter nær Bagsværd kan vi tilbyde en lang række behandlinger. Du kan for eksempel få udført en tandutrækning af din visdomstand, få lavet en plastfyldning, en paradentosebehandling eller en effektiv forebyggende pleje. Vi kan også tilbyde kosmetiske tandbehandlinger såsom blegning af tænderne.

Hos Lyngby Tandplejecenter gør vi også meget ud af at gøre vores behandlinger så behagelige og smertefri som muligt. Derfor tilbyder vi forskellige former for smertelindring gennem både akupunktur og lokalbedøvelse. Du behøver derfor ikke at frygte dit tandlægebesøg hos os. Vi arbejder professionelt og meget omsorgsfuld, og vi gør vores allerbedste for at gøre dig tryg og afslappet under dit besøg hos os.

Tandlæge i nærheden af Bagsværd

Hvis du søger en professionel og omsorgsfuld tandlæge i nærheden af Bagsværd, så er Lyngby Tandplejecenter et sikkert valg. Hos os får du en behandling med de nyeste metoder og teknikker, og vores behandlinger bygger på en stor viden og faglighed, som vi hele tiden sørger for at holde ajourført.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for tidsbestilling, spørgsmål eller uddybende viden. Vi fortæller dig meget gerne mere om vores klinik og behandlinger, og vi tager os god tid til dig.

LYNGBY TANDPLEJECENTER

Tandlæge i Lyngby 5 minutter fra Bagsværd

2800 Kgs. Lyngby ,
København

Telefon: 45880234

Rutevejledning til Lyngby Tandplejecenter – Tandlæge nær Bagsværd