Bestil tid
Bestil tid

Slider > Porcelæn

  • 05_porcelaen2

Porcelæn

Porcelæn er i dag et meget holdbart og ikke mindst smukt materiale at restaurere tænder med. Vi kan få den meget svækkede eller slidte tand til at fungere igen og tilmed se smuk ud ved hjælp af porcelænskroner eller on-lays. Det er vigtigt, at dine tænder gennemgår en grundig undersøgelse først, så vi kan vurdere hvilket porcelæns- materiale der er bedst for netop din situation/tand.

Fortænder der tidligere har haft mange plastbehandlinger, slidte, er misfarvede eller sidder lidt skævt kan ligeledes gøres flotte med porcelænsfacader. Det er i forhold til almindelige kroner et meget mindre indgreb i tanden og med et meget flot resultat. Det er ligesom at få lagt en ny emaljebelægning på tanden og . den ligner til forveksling den naturlige tand.

Vi arbejder sammen med laboratorier med stor erfaring og præcision og som kun benytter godkendte materialer og legeringer. Vi har et mangeårigt og tæt personligt samarbejde, hvor vi kender hinandens håndværk og dermed opnår optimale resultater. Der gås ikke på kompromis.