Bestil tid
Bestil tid

Slider > Hvide tænder

Hvide tænder

Smilet er den korteste vej mellem mennesker

Derfor betyder udseendet af vores tænder en hel del for første- håndsindtrykket af en person. Folk fokuserer mere på smilet end fx øjnene. Her komme de hvide tænder til udtryk som en fordel

Få et flot hvidt smil – skånsomt

Tænder er naturligt lidt gullige – hos nogle mere end hos andre. Dette kan vi ændre på via en blegning af tænderne. Resultatet er et lysere og friskere smil – der signalerer renhed og sundhed og vitalitet. Men farven skal afspejle dine tænders virkelige tilstand. Der foretager vi forud for enhver blegning en grundig undersøgelse af dine tænder og tandkød samt får den planlagte behandling til dine forventninger.

Sikker metode

Vi benytter individuelt fremstillede skinner og en godkendt og afprøvet blegegel. – det giver det bedste resultat, og er det, der holder længst uden at udsætte tænderne for en for kraftig behandling.

Det siger sig selv – hvis tænder skal bleges på 1 time – tror du så, det er skånsomt ?
Alle uafhængige forskningsresultater viser, at kortere blegningsmetoder ikke er holdbare i længden samt er meget kraftige for tænderne. Brug af lys/lamper i den forbindelse er rent reklame-gimik. Lys kan ikke speede blegeprocessen op!!

Hvad skal du være opmærksom på, når du gør et forsøg på hvidere tænder?

Efter blegningen skal du være opmærksom på, at du bør holde dig fra at indtage farverige fødevarer i 3 døgn efter blegningen. Det gælder mange snacks herunder vingummi. Kan du absolut ikke holde dig fra farverige fødevarer kan du få påført Nano Seal, som sørger for at dine tænder ikke optager farvestoffer.

Du skal derudover være opmærksom på, at børste dine tænder ekstra godt da de kan være følsomme i en kort periode efter blegningen.

Vil du ikke prøve en klinisk tandblegning, kan du altid få hvidere tænder på andre måder.

Når man spiser, drikker og indtager farverede ting, som fx kaffe ketchup, tobak og rødvin så sætter det sig i tænderne, og de bliver misfarvet.

Sådan undgår du at misfarve dine hvide tænder

Hvordan undgår du at misfarve dine tænder og vedligeholder de hvide tænder?

De fleste ved at kaffen misfarver tænder, så er du stærk tilhænger af kaffen kan du overveje at putte noget mælk eller fløde i den. Mælk og fløde ænder nemlig kemien i drikken og gør det langt mere vanskeligt for kaffen, at klæbe sig til overfladen af dine tænder.

Du kan også overveje følgende:

  • Når du drikker sodavand, så forsøg med sugerør.
  • Efter indtagelse af syrlige fødevarer, så forsøg med mælk eller postevand.
  • Brug tandtråd, så madrester ikke fortsat sidder i tænderne.
  • Børst dine tænder to gange dagligt.